Lessen

Gun jezelf een wekelijkse les yoga.

 Je komt uit je werk waar je net een flinke discussie had, je hebt in de file gestaan, je bent gewoonweg met van alles bezig en o ja, je hebt zo yoga. Je komt de ruimte in met je hoofd nog vol dingen die je gedaan hebt of wilt doen. Even de tijd nemen om dat wat je bezig houdt te zien en vervolgens met je aandacht bij dit moment de komen vormt de start van de les.

Je begint te voelen hoe je lichaam op dit moment aanvoelt. Hee wacht, waarom zijn mijn schouders tot aan mijn oren opgetild. Langzaam voel je de spanning wegvloeien en word je je bewust van je voeten op de mat.

Via een gevarieerd aanbod van yogahoudingen ervaar je de beweeglijkheid van de wervelkolom.

Naar voren, achteren, zijwaartse naar links en rechts en draaibewegingen. Staande bewegingen, zittende yogaoefeningen, liggende asana’s en omgekeerde houdingen maken dat je alle spieren in je lichaam gebruikt. Ook spieren waar je je misschien nog nooit eerder bewust van was.

Yogapraktijk PUUR is sinds 2005 actief in Den Bosch en omgeving. Je kunt hier terecht voor groeps- en privélessen hatha yoga, bedrijfsyoga, hormoonyoga (midlife yoga, fertiliteitsyoga) en stoelyoga.Wekelijks zijn er lessen in Den Bosch, Empel en Rosmalen.

Naast lessen vanuit mijn eigen praktijk verzorg ik voor Verbeek Bedrijfstaichi ontspanningsworkshops, lessen mindfulness en office stretch bij organisaties.

Lesvormen yogapraktijk PUUR

Een vol hoofd, geen tijd voor jezelf, gespannen spieren, aanhoudende stress, rugpijn, burn-out: er zijn talloze redenen om met yoga te starten.

Hatha Yoga

Afwisselende lessen geschikt voor iedereen, uitdagend en ontspannend binnen je mogelijkheden. Via yoga-oefeningen naar kracht, ontspanning en souplesse.

Lees meer

Midlife Yoga

Speciaal voor OverGangsters. Pak je regie over deze transitiefase.

Lees meer

Bedrijfsyoga

Yoga is een uitstekende manier om stress en bewegingsarmoede te verminderen en daarmee gezonde, energieke werknemers te behouden.

Lees meer

Workshop

Of het nu een eenmalige workshop voor je bedrijf of vereniging is, of dat je met een groep familie of vrienden iets organiseert.

Lees meer

Privéles

Bij specifieke vragen is privéles geschikt. Alle groepslessen kunnen ook privé.

Lees meer

“Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on your way down.”

 

          Siddharta

info@puuryoga.nl

06 43460755

Puur verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© Yogapraktijk PUUR 2024