Wandelyoga

Natuurlijke rust: verbinden met de natuur en jezelf

Het ontstaan van wandelyoga

Via de natuur verbinden met jezelf.

In de rustige omgeving van natuurgebied De Heinis, omringd door de serene stilte onder de rook van de stad, ontstond bij mij het idee voor een natuurlijke vorm van beweging: wandelyoga. Steeds als ik met onze hond door dit prachtige gebied liep, voelde ik de rust en de magie die dit stukje natuur te bieden heeft.

Geïnspireerd en enthousiast door deze ervaring, bedacht ik: wat als ik wandelen kan combineren met yoga en mindfulness? Het idee klonk als een natuurlijke volgende stap, een manier om dieper te verbinden met de omgeving om ons heen en met onze eigen innerlijke rust.

Zo ontstond natuurlijke rust: een plek waar wekelijkse wandelingen worden getransformeerd tot een reis van zelfontdekking en verbondenheid. Terwijl we samen door de natuur dwalen, worden lichaam, geest en ziel verenigd door de rustgevende kracht van yoga en mindfulness.

Met elke stap herontdekken we de schoonheid van het moment, de kracht van samenzijn in stilte en de oneindige mogelijkheden van innerlijke rust. Voor sommigen is het een avontuur dat met een volmondig ‘ja’ begint, voor anderen een aarzelende stap in het onbekende. Uiteindelijk is het voor iedereen een reis die verrijkt en inspireert.
Laat je verrassen, ook als je al gewend bent regelmatig te wandelen in de natuur.

Welkom bij natuurlijke rust, waar de weg naar binnen begint met een stap naar buiten.

Natuurlijke rust

Meegaan met de seizoenen.

Iedere week verkennen en ontdekken we de kracht van de natuur tijdens een ontspannen wandeling, gecombineerd met verkwikkende yoga en diepgaande mindfulness-oefeningen.

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en betreed een kleinschalig natuurgebied, waar we de tijd nemen om te vertragen, te ademen en volledig aanwezig te zijn in het moment. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint aan je reis van bewustzijn, de Wandel Yoga is toegankelijk voor iedereen die kan wandelen op ongelijke ondergrond.

Vanaf de verzamelplek wandelen we via de dijk naar ons startpunt. Daar nemen we de tijd om te aarden en de stilte van de natuur te ervaren, terwijl we ons laten leiden door mindfulness en yoga.

Laat je verrassen door de rust en sereniteit die je vindt wanneer je jezelf opent voor de natuurlijke omgeving en de innerlijke stilte. Na afloop van onze sessie keren we terug naar het startpunt, waar we gezamenlijk reflecteren en vervolgens ontspannen terug wandelen naar de D’n Boerderij waar we verzamelen.

Sluit je aan en ontdek de helende kracht van verbinding – met de natuur, met anderen en met jezelf. Kom tot rust, kom tot leven, kom tot natuurlijke rust.

Tarieven

Voor het seizoen 2023-2024 kun je kiezen uit verschillende strippenkaarten. De strippen zijn zowel geldig voor de online lessen als wandelyoga op locatie.

Proefles wandelyoga gratis
Strippenkaart 1 les (1 keer geldig) € 12,50
Strippenkaart 3 lessen (4 weken geldig) € 36,00.
Strippenkaart 10 lessen (14 weken geldig) € 115,00.
Strippenkaart 20 lessen (28 weken geldig) € 210,00

Lestijden en locaties

De wandelyoga vindt plaats op De Heinis in ‘s-Hertogenbosch.

Gratis proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar wat wandelyoga voor jou kan betekenen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“De weg naar binnen begint met een stap naar buiten”

 

          Helga

info@puuryoga.nl

06 43460755

Puur verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© Yogapraktijk PUUR 2024