Stoelyoga

Met respect voor je lichaamsgrenzen werk je aan fysieke en mentale veerkracht.

Stoelyoga

Stoelyoga geniet steeds meer bekendheid. Vaak wordt hierbij gedacht aan yoga voor senioren. Stoelyoga is zeker een hele mooie manier om tot op hoge leeftijd yoga te beoefenen. De groep beoefenaars is veel groter dan alleen senioren. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud. Binnen bedrijven en voor particulieren. Voor deze vorm wordt gekozen omdat de ruimte en/of gelegenheid zich niet leent voor yoga op de mat. Of omdat iemand om wat voor reden dan ook geen yoga op de mat kan of wil doen. Perfect als korte pauze tijdens lange bijeenkomsten, om daarna weer opgefrist verder te gaan. En als structurele beweeg- en ontspanningsvorm. 

Op een laagdrempelige en veilige manier ben je in beweging. Met respect voor je lichaamsgrenzen werk je aan fysieke en mentale veerkracht. Stoelyoga zorgt – net als yoga op de mat – voor een verbetering in balans, mobiliteit en ontspanning. Naast yoga op de stoel, kan bij stoelyoga de stoel als steun worden gebruikt bij staande oefeningen. Niet meer makkelijk op kunnen staan vormt geen belemmering, alle bewegingen kunnen – eventueel aangepast – ook zittend op de stoel worden gedaan.

Tarieven

Stoelyoga kan zowel bij bedrijven als in workshops voor particulieren worden aangeboden. Voor dit maatwerk maak ik graag vrijblijvend een offerte.

Aanvragen stoelyoga

Op aanvraag verzorg ik graag een workshop of reeks lessen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“What you think you become. What you feel you attract. What you imagine you create.”

 

          Gautama Buddha

info@puuryoga.nl

06 43460755

Puur verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© Yogapraktijk PUUR 2020