Een interview over mijn eerste online yogalessen.

Donderdag 12 maart vroeg de coronasituatie in Brabant al om een nieuwe manier van verbinding. Ik gaf mijn eerste online yogales.

Daarna volgde meer online ontmoetingen en lessen. De verbinding die dat geeft in deze bijzondere tijd is onverwacht hartverwarmend. Ik houd graag mensen in beweging en bied ontspanning. Dat vraagt om creatief omgaan met de middelen die ik heb.

Marcel de Leeuwe, interviewde mij over de online yogalessen. Samen met 3 andere collega’s heeft hij in no time een platform gebouwd ‘e-learning beats corona. Een niet-commercieel initiatief, opgezet om hun Learning & Development collega’s te ondersteunen met de switch naar online. Ook ik heb geleerd van hun tips over zoom en online lesgeven. Benieuwd naar mijn ervaringen tot nu toe? Hier bekijk je het interview.

Heb je interesse in de online yogalessen? Je bent van harte welkom voor een proefles. Aanmelden kan hier.

Geschreven door Helga van Geldrop

18 mei 2020

Misschien vind je het volgende ook leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Ervaring delen = Kennis vermenigvuldigen.”

 

           Onbekend

info@puuryoga.nl

06 43460755

Puur verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© Yogapraktijk PUUR 2024